BLM 2.0 – A csőcselék vétója

2024. május 04. 13:42

Az a kérdés, hogy a Demokrata-párti szélsőségesek, egy vagy két elnökjelöltet akarnak-e kiütni a nyeregből.

2024. május 04. 13:42
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: AFP/Pool/Evelyn Hockstein

„Még egy beszámoló arról, hogy hogyan lettek előkészítve a gyuribácsik által az Izrael-ellenes, és az amerikai elnökválasztásokat befolyásolni kívánó tüntetések.

Ezt is ajánljuk a témában

Csupán az a kérdés, hogy a Demokrata-párti szélsőségesek, egy vagy két elnökjelöltet akarnak-e kiütni a nyeregből. Ha nem lesz kompromisszum Rafahhal kapcsolatban, akkor Biden lesz az első.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. május 06. 04:57
Nem antiszemita az, aki nem nézi jó szemmel, ha a zsidók embereket irtanak ki! Akkor sem, ha egy élhetetlen invazív parazita nép tagjai azok. Be kell tartani az enberi normákat, különben hogy várhatnák el a világtól, hogy embernek tartsák őket?!?
alexandrosz-2
2024. május 05. 22:01
Hazudsz zsidó! Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára.
Akitlosz
2024. május 05. 20:45
Mindig a másik a csőcselék. Aki mondja, ő soha.
Pernahajder
2024. május 05. 12:12
JLDM - Jewish Lives Doesn't Matter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!