Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

2024. május 04. 07:22

A franciák olyan árulókat képeznek, akik egy afrikai puccs végrehajtásakor bevethetők.

2024. május 04. 07:22
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP

„Erről a buditetőről beszél Macron, és közben maga is elhiszi, hogy igazat mond. Holott hazudik. Mindenben és mindenről. Az európai érdekekről éppúgy, mint az oroszokról. S ha amúgy az fáj neki, hogy az afrikaiak kezdik unni ezt az egészet, és a Wagner-csoport mozgolódik Afrikában, akkor tehet egy szívességet, elnök úr. S csak ismételni tudom önmagam: menjen az elnök úr harcolni maga Ukrajnába. Jegyzem meg továbbá, hogy én ma már egyetlen olyan embert sem engednék magas döntéshozatali pozícióba, akinek nincs gyereke. 

Ugyanis a legutolsó kapcsolódási pontunk az örökkévalósággal és a jövővel – Istent megöltük, ugye – a gyerekünk maradt. Akinek nincs, végképp bezárta magát a pillanatba, s az ilyennek tényleg semmi sem drága. Az ilyen könnyedén vágja magát heroikus pózba, hogy elküldje a mások gyerekeit meghalni a semmiért. Évi ötszázmilliárd Afrikából elrabolt dollárért…

Ülök a teraszon, szemben az Etna, ragyog a nap. A Keresztapa idejében még volt a bűnnek valami rendje és voltak szabályok. 

Ma már nincsen semmi, csak az »eszme« és megannyi ocsmány hazugság. S a legocsmányabb mind közül ez az »európai érdek«, érdekközösség meg az európai eszme. Vagy tudunk ezen sürgősen változtatni, vagy vége lesz. Ennek is vége lesz. És nem fog hiányozni senkinek.

Csak annak a maroknyi »őrültnek« és »illiberálisnak«, akik képesek voltak tovább látni az orruknál. De hát őket most éppen megbélyegzik, megvetik, kiközösítik, büntetik.
A normalitás pedig szűkölve várja, mit köszönhetünk majd a következő mészárlásnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
t-a-bandi
2024. május 05. 17:28
Egyre nehezebben és egyre kínosabban, de Bayernek még mindig sikerül tövig nyalni Putyinnak. Miért is nincs európai érdek? Miért nincs európai értékközösség? Megsúgom: van, de te inkább mindezt elárulod, hogy a gazdáiddal rabolhassátok még ezt a szerencsétlen országot! Háborúpárti, hazaáruló magyarországi svábok, szevasztok!
Hesperia
2024. május 05. 16:41
"Amikor Laurent Gbagbo, Elefántcsontpart elnöke véget szeretett volna vetni a francia kizsákmányolásnak, puccs áldozatává vált. Gbagbo elmozdítása során Franciaország tankokat, harci helikoptereket és a különleges erőket is bevetett, akik a civileket sem kímélték. A francia hadsereg 2006-ban 56 fegyvertelen civilt mészárolt le és további 1200-at megsebesített. Mindezek tetejében a francia üzleti közösség a műveletek alatt elszenvedett veszteségekért kártérítésre kötelezte az új kormányt. " Hát ezt eddig nem tudtam. (A többit nagyjából már igen, ami a francia gyarmati paktumot illeti.) Pedig EZ aztán tényleg végképp mindent megfelelő fénybe helyez és megmagyaráz. Megmagyarázza, hogy a nemes Európának miért nem rándult arcizma sem ugyanabban az évben, 2006-ban a mi szenvedéseink láttán - hiszen mi volt a gyurcsányi tömegoszlatás ehhez képest? És azt is, hogy mennyire bullshit, de tényleg mindaz, amit 2010 óta összehordanak a magyar demokrácia "pusztulásáról".
tompika-2
2024. május 05. 12:25
Lehetőleg Zsótika fogja kézen Makaróni bá'-t és vigye ki a frontra.
kőbaltás
2024. május 05. 10:48
A második világháború idején a németek két hét alatt Párizsban voltak. Lehet,hogy most az Oroszok érnek két hét alatt Párizsba ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!