Gulyás Marci ideges lesz: a nyakaskodó fiú

2024. május 03. 15:12

A globalista propaganda hazai junior koordinátora nem fogja szó nélkül hagyni azt a szemérmetlenséget, amit Dancsó megengedett magának, amikor az amcsi nagykövetséget vette a szájára.

2024. május 03. 15:12
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Pesti Srácok

Nyitókép: Ábrahám Róbert Facebook-oldala

„MIT TEHET MARCINK?

Ideális viszonyok között számtalan lehetősége lenne az amerikaiak gyerekhadseregét toborzó és vezérlő Mártonnak, de Dancsó speciális eset, ráadásul a viszonyok sem ideálisak, hiszen éppen kampány van, és a hazai erőközpontjaik máshová fókuszálnak.

METOOZÁS NULLADIK KÖRBEN

Adja magát a lehetőség, hogy pár savanyúképű, borotválatlan nőstény feministával – akik szinte epekednek érte, hogy végre egy férfi kihasználja őket – komor hangulatú, tévészerelőket megszégyenítő, képcsöves Videoton-arzenál előtt piroslámpás negyedeket idéző vibe ölelésében elemezzék, mennyire mérgező partner Dancsó a zárt ajtók mögött. Ez azonban kuka, hiszen Dancsó követői pont olyan szarkazmuskedvelő, vagány shitposterekből tevődnek össze, akik telibe f*ssák az ilyen hülyeségeket, másrészt a Magyar–Varga-ügyben tanúsított képmutatás egy időre zárójelbe teszi a metoozásokat.

A LIDÉRCEK KEZÉBE ADNI

Jó ötlet lehet a Puzsér–Pottyondy párosra bízni a piszkos munkát, de van egy kis gond. Dancsót már korábban áttolták ezen a gyalugépen és csak egy kis szálkát bírtak legyalulni. Hiszen Puzsér régi taktikája a fúziós merénylet, ami úgy néz ki, hogy az éppen futó delikvenssel összeülnek, követőfúziót alkalmazva Puzsér elszívja a fiatal netes követőket, majd dolgavégeztével hátba lövi a gazdatestet. Dancsóval ezt már megcsinálták, sőt, többet is, hiszen Edina karakterét úgy építették fel, hogy Dancsó stílusát, mimikáját és – amennyire lehet – a humorát klónozták. Így ez is kábé annyira volna hasznos, mint Lakatos Márkba egy análtágító.

AZ OROSZ SZÁL

Kicsit erőltetett, de összeoroszozni sose rossz megoldás. Indulhatna mondjuk onnan a történet, hogy aki az amerikai nagykövetséget kritizálja, az Putyin véres háborúját támogatja, aki köztudottan egy őrült, és hamarosan rá fog támadni a NATO-ra. Ezzel mindössze annyi gond van, hogy egyrészt már a hardcore HVG-olvasóknak is büdös ez a narratíva, másrészt Dancsó kifejezetten nyugati arc, aki nem Amerikát próbálja démonizálni, csak a woke szarságtól viszket, ahogy azok többsége is, akiket ma oroszpártinak hazudnak. Érdemes tehát tovább gondolkodni.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2024. május 04. 22:21
Robi, ezen már túl vagyunk. Egy pár hónapja már csináltak egy kis nyaffantós videót arról, hogy Dancsó miért szar és hogyan csúszott le a videóinak a színvonala.
gilou-au-clavier
2024. május 04. 13:21
Pesti TV, a legszánalmasabbak, kamublöff fiatalosch nyálkába csomgolva. Csináltak maguknak Youtube csatornát, de olyan kevesen nézték őket, hogy Rogánvitya bezáratta :DDD Robika miért nem megy inkább valami fizikai munkát végezni?
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. május 04. 00:40
Ábrahám ma felmondott már?
altercat1
2024. május 03. 20:22
Majd kölcsön kéri lakatos a seggluk tágítót marcibabától. Addig odaadja neki a villogó seggluk dugót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!