Az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt az idei Ludovika Fesztivál

2024. május 03. 20:06

Budapest egyik legnagyobb háromnapos tavaszi fesztiválja ismét várja az érdeklődőket az Orczy-parkban.

2024. május 03. 20:06
null

Nyitókép: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

A hagyományokhoz hűen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) idén is megrendezi május 9-11. között a Ludovika Fesztivált, amelyen a koncertek mellett népszerű hazai és külföldi előadók is színesítik a Ludovika Szabadegyetem programkínálatát, de természetesen a gyerekek sem maradnak élmények nélkül, ugyanis a családi nap számos izgalmat rejt számukra – írja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Budapest egyik legnagyobb háromnapos tavaszi fesztiválja ismét várja az érdeklődőket az Orczy-parkban.

Május 9-én és 10-én a Ludovika Szabadegyetem programsorozaté a főszerep, amelynek tematikáját idén a hazai soros EU-elnökség fókuszpontjai határozzák meg. Az előadások témáiban hangsúlyos szerepet kap a bővítéspolitika, a versenykésesség erősítése, a demográfiai kihívások, a védelempolitika, valamint az illegális migráció következményei.

A rendezvény ingyenes, de május 9-én és 10-én, a szabadegyetemi programokon való részvétel, valamint a party sátorba történő belépés regisztrációhoz kötött!

További információ a fesztivál honlapján érhető el.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­­z­­­i n­i­m­­f­­o­­­m­­­á­­­n­­­i­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
kokrowatz-0
2024. május 05. 19:10
friss, ropogós propaganda az egész családnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!